Αρχική » Προϊόντα » Sustenium Plus

Sustenium Plus

icon-header
pack-sustenium-plus-560x400-1 figure-header
Όταν αισθάνεστε εξουθενωμένοι από τις καθημερινές προκλήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Sustenium Plus: Συμπλήρωμα διατροφής με κρεατίνη, που σας δίνει άμεση τόνωση!
Αγόρασε τώρα
bg-mobile-2
bg-desktop-2

Πλεονεκτήματα

Ανακαλύψτε τώρα πώς το Sustenium Plus μπορεί να δώσει ώθηση στην καθημερινότητα σας

Με προσθήκη κρεατίνης

υποστηρίζει την ενέργειά σας και τις λειτουργίες του εγκεφάλου

Με πραγματικό χυμό πορτοκάλι

φυσικός τρόπος τόνωσης

Βιταμίνη C και ψευδάργυρος

για την αντιμετώπιση της κόπωσης και την υποστήριξη της φυσικής σας άμυνας

Διατροφική αξία

Μαθε τη διατροφική αξία του Sustenium Plus

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Σύνθεση ανά ημερήσια δόση (1 φακελάκι) %ΣΗΠ*/φακελάκι
Βιταμίνη C 80 mg 100
Θειαμίνη(Βιταμίνη B1) 2 mg 182
Mαγνήσιο 200 mg 53
Σίδηρος 7 mg 50
Ψευδάργυρος 6 mg 60
Κρεατίνη 3000 mg -
L-Αργινίνη 2000 mg -
Βήτα Αλανίνη 400 mg -
% ΣΗΠ = Συνιστώμενη Ημερήσια Προσληψη σε ποσοστό επι τοις εκατό

Εξειδικευμένη φόρμουλα συστατικών

  • Το προϊόν φυλάσσεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (όχι πάνω από 25oC), αποφύγετε την έκθεση σε τοπικές πηγές θερμότητας, το ηλιακό φως και την επαφή με νερό. Η ημερομηνία λήξης του προϊόντος αναφέρεται σε κλειστή άθικτη συσκευασία, καλά διατηρημένη. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Μην το λαμβάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
  • Αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ:22132/04-03-16

Σχετικά

Ανακαλύψτε τώρα πώς το Sustenium Plus μπορεί να σας υποστηρίξει

Αλλαγές εποχών
Αλλαγές εποχών

Κατά τη διάρκεια εποχιακών αλλαγών, όταν η έκθεση στο ηλιακό φως δεν είναι τακτική, το σώμα σας αγωνίζεται να προσαρμοστεί και μπορεί να αισθανθείτε πιο κουρασμένοι σε σχέση με προηγούμενες περιόδους. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές εποχών με το Sustenium Plus που περιέχει κρεατίνη, αργινίνη, αλανίνη, βιταμίνες Β και βιταμίνη C, δίνοντάς σας τη κατάλληλη ενέργεια για την αντιμετώπιση της κόπωσης και την αποκατάσταση της ψυχικής και σωματικής σας ευεξίας.

Νιώθετε πως το καλοκαίρι σας κουράζει;
Νιώθετε πως το καλοκαίρι σας κουράζει;

Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και αισθάνεστε κουρασμένοι και ανίσχυροι, ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει αμινοξέα, μέταλλα και βιταμίνες μπορεί να υποστηρίξει την καθημερινή σας άμεση επαναφόρτιση.

Επανεκκίνηση χειμώνα!
Επανεκκίνηση χειμώνα!

Μετά από κρυολόγημα ή γρίπη, η επιστροφή στη δουλειά ή στα σχολεία μπορεί να είναι δύσκολη.
Σε περίπτωση κούρασης, μπορείτε να δοκιμάσετε το Sustenium Plus με, βιταμίνη Β1 που συμβάλλει στις μεταβολικές διεργασίες του οργανισμού που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, βιταμίνη C και ψευδάργυρο για την υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού σας συστήματος και μαγνήσιο που σας βοηθά να καταπολεμήσετε την κόπωση.

Δουλειά, Δουλειά, Δουλειά
Δουλειά, Δουλειά, Δουλειά

Κατά τη διάρκεια περιόδων εντατικής εργασίας ή μελέτης, ο εγκέφαλος και το σώμα σας μπορεί να χρειάζονται αυξημένη πρόσληψη θρεπτικών συστατικών, όπως η κρεατίνη, τα οποία σας υποστηρίζουν παρέχοντάς σας ενέργεια. Επιπλέον, η βιταμίνη C και το μαγνήσιο μπορούν να σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε την κόπωση και την κούραση, ενώ η βιταμίνη Β1 υποστηρίζει τις μεταβολικές διεργασίες του οργανισμού που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.

Εσύ…πιο δυνατός
Εσύ…πιο δυνατός

Για άμεση τόνωση & αποκατάσταση ενέργειας, ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει αμινοξέα όπως κρεατίνη, βήτα-αλανίνη και L-αργινίνη είναι η κατάλληλη υποστήριξη για να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές σας προκλήσεις,

Ας αντιμετωπίσουμε μαζί τις καθημερινές προκλήσεις