Sustenium Πολυβιταμινούχο 100

Το SUSTENIUM Πολυβιταμινούχο 100 είναι ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο παρέχει το 100% των ημερήσιων αναγκών σε βιταμίνες και είναι εμπλουτισμένο με Συνένζυμο Q10, Ρεσβερατρόλη (ουσία που έχει χαρακτηριστεί ως ελιξήριο νεότητας) και μέταλλα.

 

Η τεχνολογία πολλαπλών στρώσεων με σταδιακή απελευθέρωση ρυθμίζει την παροχή βιταμινών και ανόργανων συστατικών σε τρία στάδια:

 • Στο πρώτο στάδιο έχουμε άμεση αποδέσμευση μέσα σε 5 λεπτά (για τις υδατοδιαλυτές βιταμίνες της ομάδας Β και το μαγνήσιο),
 • Στο δεύτερο στάδιο παρατηρείται μέτρια αποδέσμευση μέσα σε 45 λεπτά (για τα ανόργανα συστατικά) και
 • Στο τρίτο στάδιο παρατηρείται  αργή αποδέσμευση μέσα σε 8 ώρες, (για τις υδατοδιαλυτές βιταμίνες C και Η και τις λιποδιαλυτές βιταμίνες).

Χάρη σε αυτή την τεχνολογία  βελτιστοποιείται η απορρόφηση και εξασφαλίζεται η μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα του κάθε συστατικού.

 

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 59187/26-7-2016

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων
 • Τι περιέχει

  Διογκωτικοί παράγοντες: φωσφορικό ασβέστιο, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, Ανθρακικό ασβέστιο, Βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ), Οξείδιο του μαγνησίου, Αντισυσσωματικοί παράγοντες: πολυβινυλοπολυπυρρολιδόνη, νατριούχος συνδεδεμένη καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη, διοξείδιο του πυριτίου (nano), άλατα μαγνησίου των λιπαρών οξέων;Φουμαρικός σίδηρος, Σταθεροποιητές: πολυβινυλοπυρρολιδόνη, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη; Βιταμίνη ΡΡ ή Βιτ. Β3 (νικοτιναμίδη), Δισγλυκινικός ψευδάργυρος, Βιταμίνη Ε (οξική DL-α-τοκοφερόλη), Συνένζυμο Q10 (Ουβιδεκαρενόνη), Ρεσβερατρόλη, Παντοθενικό οξύ ή Βιτ. B5 (D-παντοθενικό ασβέστιο)Bιταμίνη Α (οξική ρετινόλη), Bιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη), Θειïκό μαγγάνιο, Χρωστικές: ερυθρό οξείδιο του σιδήρου, κίτρινο οξείδιο του σιδήρου, μαύρο οξείδιο του σιδήρου, Ινδικοκαρμίνιο, Λαμπρό κυανό FCF; Βιταμίνη Β2 (Ριβοφλαβίνη), Βιταμίνη Β1 (νιτρικήθειαμίνη), Διγλυκινικός χαλκός,  Βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη), Βιταμίνη D (χοληκαλσιφερόλη), Μολυβδαινικό νάτριο, Χλωριούχο χρώμιο, Φυλλικό οξύ ή Βιτ. B9 (πτεροϋλομονογλουταμινικόοξύ ), Ιωδιούχο κάλιο, Σεληνικό νάτριο, Βιταμίνη H (βιοτίνη-D).

 • Πότε συνιστάται

  Το Sustenium Πολυβιταμινούχο 100 είναι ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής το οποίο χορηγείται σε περίπτωση έλλειψης βιταμινών ή όταν το σώμα έχει αυξημένη ανάγκη από τα μικροθρεπτικά συστατικά  που περιέχονται στο προϊόν, παρέχει το 100% των ημερήσιων αναγκών σε βιταμίνες και είναι εμπλουτισμένο με Συνένζυμο Q10, Ρεσβερατρόλη (ουσία που έχει χαρακτηριστεί ως ελιξήριο νεότητας) και μέταλλα. Συμβάλλει στη προστασία του καρδιαγγειακού, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και συμβάλλει στην τόνωση του οργανισμού και του ανοσοποιητικού

  Η τεχνολογία πολλών-στρωμάτων σταδιακής αποδέσμευσης εξασφαλίζει την παροχή των βιταμινών και ιχνοστοιχείων σε όλη την διάρκεια της ημέρας για να καλύψει τις ανάγκες του σώματος για βιταμίνες. Η ισορροπημένη σύνθεσή του εξασφαλίζει την ημερήσια πρόσληψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων σύμφωνα με την ημερήσια συνιστώμενη δόση (ΣΗΠ).

  Οδηγίες χρήσεως

   

  1 δισκίο την ημέρα, να καταπίνετε με ένα ποτήρι νερό.

   

 • Προειδοποιήσεις

  Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Μην το λαμβάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

 • Οδηγίες Συντήρησης

  Μην φυλάσσετε το προϊόν σε θερμοκρασία πάνω από 25ο C. Αποφύγετε την έκθεση του προϊόντος σε τοπικές εστίες θερμότητας, το ηλιακό φώς και την επαφή με νερό. Η ημερομηνία λήξης του προϊόντος αναφέρεται σε κλειστή άθικτη συσκευασία, καλά διατηρημένη.

 • Διατροφικός πίνακας

  Συστατικά

  Σύνθεση ανά ημερήσια δόση¬ (1 δισκίο)

  %ΔΤΑ*

  Παντοθενικό οξύ

  6 mg

  100

  Βιταμίνη PP

  16 mg

  100

  Βιταμίνη B1

  1,1 mg

  100

  Βιταμίνη B2

  1,4 mg

  100

  Βιταμίνη B6

  1,4 mg

  100

  Φολικό οξύ

  200 mcg

  100

  Βιταμίνη B12

  2,5 mcg

  100

  Μαγνήσιο

  56,25 mg

  15

  Συνένζυμο Q10

  10 mg

  -

  ΒιταμίνηC

  80 mg

  100

  Βιταμίνη A

  800 mcg

  100

  Βιταμίνη D

  5 mcg

  100

  ΒιταμίνηE

  12 mg

  100

  ΒιταμίνηH

  50 mcg

  100

  Ψευδάργυρος

  10 mg

  100

  Χαλκός

  1 mg

  100

  Σίδηρος

  14 mg

  100

  Σελήνιο

  55 mcg

  100

  Χρώμιο

  40 mcg

  100

  Μαγγάνιο

  2 mg

  100

  Ιώδιο

  150 mcg

  100

  Μολυβδαίνιο

  50 mcg

  100

  Ρεσβερατρόλη

  10 mg

  -

  Ασβέστιο

  120 mg

  15

  *% ΔΤΑ = Διατροφικές Τιμές Αναφοράς (Reg. EC 1169/2011)