CLOSE
Sustenium Colors of Life ΜΙΧ 5

Ο έντονος τρόπος ζωής και οι κακές διατροφικές συνήθειες δεν σου επιτρέπουν να λαμβάνεις ποικιλία φρούτων και λαχανικών σε επαρκή ποσότητα; Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να συμπληρώσεις τη διατροφή σουμε το SUSTENIUM Colors of Life Mix 5. To Sustenium Colors of Life MIX 5 είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία απλή πολυβιταμίνη.

Κάθε φακελάκι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που αντιστοιχούν σε 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών, όπως συστήνει και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για ημερήσια κατανάλωση1, από 5 διαφορετικά χρώματα:

Κοκκινο - Υγεία της Καρδιάς

Κίτρινο/Πορτοκαλί – Ανοσοποιητικό

Λευκό – Μνήμη

Πράσινο – Αποτοξίνωση

Μπλε/Μωβ - Μακροζωία

 

Περιέχει ακόμα Φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά και ανθοκυανίνες (ουσίες με αντιφλεγμονώδη δράση2).

Το SUSTENIUM Colors of Life MIX 5  έχει ευχάριστη γεύση πορτοκαλιού και συνιστάται η λήψη ενός φακελίσκου ημερησίως διαλυμένου σε ένα ποτήρι νερό.

Δημιουργεί πολύ νόστιμο χυμό!

Δεν περιέχει Γλουτένη

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 59186/26-7-2016

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων
 • Πληροφορίες χρήσεως

  Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής με φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά. Πηγή ριβοφλαβίνης (βιτ.Β2), η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική  λειτουργία  των μεταβολικών  διεργασιών  που αποσκοπούν στην  παραγωγή ενέργειας και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Εκχύλισμα αποξηραμένου βατόμουρου (Vacciniummacrocarpon) με ανθοκυανίνες: αντιοξειδωτικό το οποίο διευκολύνει την αποβολή των υγρών του σώματος, συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και του εντέρου. Πηγή θειαμίνης (βιτ. Β1), η οποία συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, και πηγή μαγνησίου η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.   Πηγή ασβεστίου, η οποία απαιτείται για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. Πηγή Β-καροτίνης, πρόδρομος της βιταμίνης Α, η οποία συμβάλλει στην διατήρηση της κατάστασης του δέρματος και της φυσιολογικής όρασης και πηγή βιταμίνης C και ψευδάργυρου η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Πηγή βιταμίνης C, η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και πηγή λυκοπένης.

 • Οδηγίες χρήσεως

  Διαλύστε ένα φακελάκι την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό (περίπου 150ml)

 • Οδηγίες συντήρησης

  Μην φυλάσσετε το προϊόν σε θερμοκρασία πάνω από 25ο C. Αποφύγετε την έκθεση του προϊόντος σε τοπικές εστίες θερμότητας, το ηλιακό φώς και την επαφή με νερό.

  Η ημερομηνία λήξης του προϊόντος αναφέρεται σε κλειστή άθικτη συσκευασία, καλά διατηρημένη.

 • Προειδοποιήσεις

  Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ανθηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Μην το λαμβάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Μην το λαμβάνετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

 • Συστατικά

  Ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ,Τριβασικό κιτρικό Κάλιο, Φρουκτόζη, Δισόξινο φωσφορικό Κάλιο, Υδροξείδιο του μαγνησίου, Φρουκτοολιγοσακχαρίτες, Ανθρακικό ασβέστιο,Λυοφιλοποιημένος χυμός πορτοκαλιού, Φυσικά αρώματα, Βιταμίνη C (L-ασκορβικόοξύ), Λυκοπένιο επικαλυμμένο, Γλυκονικός ψευδάργυρος, αντισυσσωματικός παράγοντας: διοξείδιο του πυριτίου (nαnο), Εκχύλισμα αποξηραμένου Μύρτιλλου (Vaccinium macrocarpon Aiton., καρπός) τιτλοποιημένο να περιέχει 30% προανθοκυανιδίνες, Γλυκαντικές ουσίες: ακεσουλφάμηΚ, σουκραλόζη,Kιτρικόςσίδηρος, β-καροτένιο, ΒιταμίνηΕ (οξικήDL-α-τοκοφερόλη), Εκχύλισμαπάπρικας (Capsicumannuumvar. LongumSendtn., καρπός), ΒιταμίνηPP (Νικοτιναμίδη), Παντοθενικόοξύ (ασβέστιοD-παντοθενικό), Βιταμίνη Α (οξικήρετινόλη), Ανθρακικόμαγγάνιο, Κιτρικός χαλκός, Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρικήπυριδοξίνη), ΒιταμίνηΚ1 (φυλλοκινόνη), Βιταμίνη Β1 (υδροχλωρικήθειαμίνη), Βιταμίνη Β2 (Φωσφοριικήριβοφλαβίνη), Φολικόοξύ(πτεροϋλομονογλουταμινικόοξύ), Σεληνικόνάτριο. Χωρίςγλουτένη.

 • Διατροφικός πίνακας

  ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  Ανά ημερήσια δόση(1 φακελάκι)

  Μονάδα μέτρησης

  % ΔΤΑ* (1 φακελάκι)

  Βιταμίνη A (RE)

  455

  mcg

  57

  Β-καροτένιο

  4,143

  mg

  -

  Συνολική βιταμίνη Α (RE)

  (65% ως βήτα-καροτίνη)

  1145

  mcg

  143

  ΒιταμίνηB1

  0,61

  mg

  55

  Βιταμίνη B2

  0,45

  mg

  32

  Βιταμίνη PP

  6,5

  mg

  41

  Παντοθενικό οξύ

  4,11

  mg

  69

  Βιταμίνη B6

  0,958

  mg

  68

  Φολικό οξύ

  225

  mcg

  113

  Βιταμίνη C

  72

  mg

  90

  Βιταμίνη E

  6,4

  mg

  53

  Βιταμίνη K

  57,9

  mcg

  77

  Μαγγάνιο

  0,783

  mg

  39

  Κάλιο

  1069

  mg

  53

  Φωσφόρος

  251

  mg

  36

  Μαγνήσιο

  280

  mg

  75

  Ασβέστιο

  156

  mg

  20

  Σίδηρος

  6,6

  mg

  47

  Χαλκός

  0,54

  mg

  54

  Ψευδάργυρος

  6,99

  mg

  70

  Σελήνιο

  31

  mcg

  56

  Φρουκτοολιγοσακχαρίτες

  600

  mg

  -

  Λυκοπένιο

  5,53

  mg

  -

  Εκχύλισμα αποξηραμένου βατόμουρου

  36

  mg

  -

  από το οποίο ανθοκυανίνες

  10,8

  mg

  -

   

  *ΔΤΑ: Διατροφικές Τιμές Αναφοράς (Reg.CE 1169/2011)